Nyhedsarkiv

Sukrin som aldrig før

04/27/2016

Sukrin:1 er Sukrin som aldrig før. Den klassiske røde pose har fået en helt ny lillesøster på 250 gram, som er præcis lige så sød som sukker – og som sædvanlig af naturlig oprindelse og uden kalorier. Det nye er et skvæt steviolglykosider i vores egen unikke blanding, så sødmen kommer på niveau med det almindelige hvide sukker. Fås også i sticks – lige til cafebesøget.

Read story…

Sukrin: Årets Fødevare 2013

09/26/2013

Ved årets Helsam-messe i Vejle blev Sukrin kåret til Årets Fødevare 2013. Det er vi utroligt stolte over. Læs hele historien her:

Read story…

Sesam-mel er det NYE mandelmel!

02/13/2013

Mens vi venter på nye forsyninger af mandelmel, lancerer vi nu Sesam-mel, der kan erstatte mandelmel overalt. Vores fedtreducerede Sesam-mel er hvidt og fint og proppet med kostfiber og protein, hhv. 15 og 46 procent.

Read story…

Nyt, fantastisk glutenfrit kagemix!

08/28/2012

Nu lancerer vi Kakemix, som er helt unikt. Hverken sukker, hvede, gær, mælk eller soja er at finde blandt ingredienserne. Det byder heller ikke på særligt mange kulhydrater. Det betyder, at du kan lave alle dine yndlingskager og spise dem – og dele dem med alle – med god samvittighed.

Read story…

Hendes Verden siger ‘prøv SukrinPlus’

06/17/2012

Ugebladet Hendes Verden omtaler i uge 24 det nye SukrinPlus. Hvad med at prøve SukrinPlus, lyder anbefalingen fra det populære kvindeblad.

Read story…

Brødmix i magasinet Helse

03/15/2012

Fik du set vores flotte annonce og den positive omtale af vores brødmix i januar-nummeret af Helse? Hvis ikke, så ligger det nu online:

Read story…

Brødmix med i Hendes Verden

11/28/2011

I denne uge får vores nye Glutenfri Lowcarb-brødmix flotte ord med på vejen i Hendes Verden. Det er vi naturligvis rigtig glade for. Klik videre for at læse den flotte omtale …

Read story…

Supergod anmeldelse af Superbrødet

10/22/2011

Aniston.dk er et internetmagasin for kvinder, og de har netop anmeldt vores nye glutenfri lowcarb-brød. Og det er rosende ord, der sendes vores vej. Man er ikke de store fans af brødmix på Aniston.dk, der ofte vejes og findes for luftagtige. Men vores er åbenbart en undtagelse: “Lavkarbobrødet er der faktisk gods i. Det er fyldt med gode sager som solsikkefrø, hørfrø og græskarkerner, og så smager det lidt som en mellemting mellem et franskbrød og et rugbrød.” Vi løfter på hatten for den gode anmeldelse og anbefaler alle at kigge forbi Aniston.dk.

Read story…